onsdag 29 januari 2014

I'll see you in the future when we're older and we are full of stories to be told.

Tänkte räkna up några av de finaste sakerna här i livet. För de finns några saker som är så fina och sköna då man kan dela stunden med någon annan.



  1.  Sitta i bilen me goda vänner och sjunga med till bra musik - faktist en av mina favoritsaker i världen. Förtsåss måst de nästan vara låtar som alla vet, men de e skönt att vara med vänner och känna gemenskapen då man sjunger högt o falskt tillsammans.
  2. Vaka på natten med folk, lampan släckt och tala om allt mellan himmel och jord - de e skönt. De kan vara från de onödigaste sakerna till de djupaste samtalsämnen. Känns så toppen att bara släppa och dela med sig och lära känna de andra en aning bättre.
  3. Vakna bredvid någon som man bryr sig om - som till exempel en vän eller pojkvän/flickvän. Även om man är lite morgontrött, men det är ändå någon man är tillsammans trött med. De e bara känslan att man inte är helt ensam. Helt mys att vara trög tillsammans med någon.
  4. Skratta tills tårarna rinner - även om man kan bli utmattad av allt skrattande, så e de skönt. För oftast så brukar bästa skratten läda till bästa storyna eller bästa inside joke.
  5. Mys-film-kvällar med som närmaste vännerna - då man ligger i famnen på varandra eller sitter under samma fillt eller alla ligger i en hög på samma soffa., med lite smalltalk medan filmen rullar. O desto fler vänner desto mysigare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar