tisdag 4 juni 2013

Light it up tonight.

Har inte skrivit på helt jätte långe, har haft så mycket att göra. och om jag haft en stund ugnt, inget att göra, så har jag bara sett på spernatural och haft ingen inspiration att blogga.

Men sommarlovet har börjat! Har först nu hiffat det.
Men sista skoldagarna gick ut på att göra ingenting.

Men var på torsdagen efer skolan tillsammans med Ippa och Jasu. första gången vi 3 egentligen gjorde något tillsammans utanfös skolasaker. Så vi hade då den mysigaste och roligaste DisneyMaraton.

Fredagen var det då sklavslutnong. For och äta kaka med Jasu efter avslutningen. Var o klippa håre efter det. Och sen var jag bara med Juho

bilden är taget från Jasus blogg!!
Ser ni längskillnaden? :)
Lördagen gick ut på att vara en tid me juho innan vi for ut och fira skolavslutning med Bella och Juhos kompisar. De var helt trävligt, roliga människor och roliga minnen.

söndag var det då Ippas dimidion, med den roligaste presenten man kna få, och goda kakor, och roliga bekanta på plats, även om man var lite trött. Juho kom på besök på kvällen, men hade inte så länge tid då han hade tidi väckning för arbete nästa dag.

måndagen var jag då med Johanna, var ute och åt för det mesta eller bara satt någpnstans i Borgå, senare på kvällen for vi då och se på HangoverIII, den var helt okeij, lite annarlunda än de två tidigare.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar