onsdag 28 september 2011

Smile, for everyone lacks self-confidence and more than any other one thing a smile reassures them.

Har märkt på sistone att folk nuförtiden har så dåligt självförtroende.Men vaför?  :O
Jag tror mest att det beror på det att de märker alls några goda sidor i sig själv. Alla är bra på något. Om du har dåligt självförtoende så kan det vara svårt att slippa vidare i livet om du tänker alltid att du är inte bra på något, att  du e ful, fet, eller något liknande.
Jag vill bara att du skall veta: DU ÄR UNDERBAR!
Tänk någon, någonstans väntar på en person som just du! Inte någon annan. Om du inte litar alls på dig själv, om du försöker vara något du inte är, hur skall den där speciella personen hitta just dig? Han eller hon som förstår dig alrda bäst. Kanske en bästa kompis, flickvän eller pojkvän.
Du ska vara dig själv, lita på dig själv. Försök strunta i va andra tänker om dig. Ingen är mer du än vad du är.
Jag vet MÅNGA som inte har någon självförtoende, o jag tycker påriktigt synd om dem... Dom kan vara glada och hurtiga dagana långa. Men så snabbt man säger något gott om dem, t.ex att de är söta, kan rita, är ljuvliga personer, så skall de genast säga emot.
Varför inte bara njuta ett par sekunder för de lilla goda uppmärksamheten, av det att någon påriktigt märker att du finns, att du lever, att du kanske betyder något för denna person.
Så snälla försök tro på er själva (:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar