onsdag 13 mars 2013

She turned to the sunlight, and shook her yellow head, and whispered to her neighbor: "Winter is dead."

Måste sätta denna bild då Jasu berätta om att hur kär hon var i denna bild. Foto: Sandra .

Så denna bild e taget på hösten, hösten är nog av de bäsata årstiderna, mysit då man får laga mera kläder på, som ex. halsdukar, tjocka tröjor mm.

Men våren är nog hela motsatsen, jag typ hatar våren, jag har alder fattat vad som är så fint i den. Folk brukar vara så glada och fulla med energi, medan jag är på dåligt humör och blir irriterad på allt.
Hatar hur det blir så ljust, såver dåligt på våren då det blir ljust för att man vaknar av solljus på morgonen då man inte ännu van vid den, och när man går ut så känner man sig som Gollum i solljus (från Lord Of The Rings och The Hobbit), då jag kommer ut i solskenet. (Allt irritation beror ju också på bristet på D-vitaminer som man får ändast från solen.)
Hatar slask, fan, har vederguden nåt problem att bestämma sig om snön skall smälta eller om det skall snöa mer. Det är så irriterande då det vart annan dag snöar och vart annat så är det  plus grader. Det blir bara besvärligt vad man skall ha för kläder på sig.
Våren är fin förs sedan när det är +10 eller mer, och så mycket snö smältit att man int blir våt om fötterna då man gått 200m utomhus.



2 kommentarer: