lördag 29 oktober 2011

If I've learned anything in this business, it's that you have to be fearless.



Har du någonsin tänkt att ditt liv e helt upp åt skogen, alla hatar dig, du känner dig svag och att du får ingen hjälp när du mest skulle behöva det? Jag har haft så  i.a.f. men jag har också lärt mig något av det. Här kan ni se va jag tänker och "gör" åt saken:

Sist och slutligen handlar det om att vara självsäker. De kan till börjas med käännas helt JÄTTE svårt, man måste bara kämpa på.
Som exempel, din kompis lämnar dig utanför och ensam för en killes skull, skit i det, visa att du kan ha roligt utan din kompis. Du e stark o klarar dig. Gör något med ditt liv. Skaffa anra vänner. Eller party hard me musiken fullt på i ditt rum. Vad du än kna komma på.
Eller om du har svårt med din egen kille och de verkar som om han kommer och lämna dig i något skede. Gråt på bara, men bli aldri hemma. Du vet ju själv att du e den bästa  för honom, att de finns ingen bättre än du. Och om han märker det först efteråt och kommer tillbaks med svansen mellan benen, då är du en vinnare. du kan bestämma dig att killen e din fastän det skulle bli slut innerst inne är han ännu din fast han bara inte vet om saken. Bli inte och grubla på att du inte var tillräckligt för honom. Det är ju hans problem om han släpper taget av en sådan härlig och bra person som du!

Några citat som kan hjälpa:

"When the world turns its back on you, you turn your back on the world!"
- Timon, The Lion King

"I've learned that life is thought. But I'm tougher"
-unknown

"Crying doesn't mean you're weak, It means you have been strong for to long"

"As soon as you trust yourself, you will know how to live"
- Johann Wolfgang von Gbethe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar